Nieuws

 

Januari 2018: NLP Informatie-avonden en Introductie Workshop NLP 

Het nieuwe seizoen van de cursussen NLP starten weer deze maand. Wil je weten wat NLP inhoudt, kom dan naar de informatieavond op donderdag 11 januari of woensdag 24 januari of schrijf je in voor de Introductie Workshop NLP op zaterdag 13 januari. Beide activiteiten vinden plaats in onze Trainingsruimte van MaxiMentaal in Best in samenwerking met AVPL (Academie voor Psychologica)

20 oktober 2017: Start van de nieuwe cursus NLP Practitioners

Vandaag start de nieuwe cursus, o.a. verzorgd door de Academie voor Psychologica. 

 

21 september 2017: Gratis informatie-avond NLP cursussen

Interesse in een cursus van de Academie voor Psychologica? Kijk eens op hun website en meld je aan voor deze avond. De cursussen starten eind september. 

11 september 2017: Start cursus Life Coach

Binnenkort start de opleiding Life Coach, onder leiding van Carel Schott van Schott & Co, Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit.  Opnieuw een interessante cursus in onze trainingsruimte. 

 

4 september 2017: Start cursus Gewichtsconsulent / Voedingscoach

Vandaag is de cursus Gewichtsconsult / Voedingscoach begonnen door Schott & Co, Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit. De cursus wordt o.a. gegeven door Coriene Lodder en Carel Schott. Weer een bijzonder interessante cursus in onze trainingsruimte. 

 

2 september 2017: Introductie Workshop NLP

Op zaterdag 2 september vindt er in onze trainingsaccommodatie een Workshop NLP plaats. Voor meer info verwijzen wij u naar de website van AVPL.

 

September 2017: Informatie-avonden AVPL (Academie voor Psychologica)

Op donderdag 07-09-2017 en 21-09-2017 vinden er weer informatieavonden plaats op onze locatie. Voor meer info verwijzen wij u naar de website van AVPL

 

30 mei 2017: Masterclass in Non-Verbale Communicatie

Vanwege het 1-jarig bestaan van MaxiMentaal heeft Jo voor een interessante avond Marcel Heuveling Derijks (ArtZ Unlimited) uitgenodigd; Marcel is een expert op het gebied van Non-Verbale communicatie. 

Een groep van 10 personen heeft deelgenomen aan deze boeiende avond en zij werden door Marcel meegenomen en gespiegeld in de signalen die wij onbewust afgeven. 
Een avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

 

1 mei 2017: MaxiMentaal 1 jaar!

Yes! MaxiMentaal bestaat 1 jaar en we kijken terug op een geweldig mooi jaar. Tijd voor een feestje.

 

Februari 2017: De eerste twee informatie-avonden zijn voorbij. Afwachten hoeveel mensen zich zullen aanmelden voor een training. 

 

18 november 2016: Onze eerste groep is gestart. Spannend! 

Na afloop kregen we complimentjes over de inrichting maar ook enkele bruikbare tips. Door goede kritiek wordt je altijd beter.